Logo
Home Novinky O nás Elenové Galerie Fórum Ostatní Poihlásit
Registrace Profil Soukromé zprávy FAQ Hledání Seznam uživatelu Skupiny
Kniha chvály

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Legion of Doom -> White list
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fufu
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 10:14 pm    Předmět: Kniha chvály Odpovědět s citátem

Milá guildo, rád bych vám touto cestou vyjádřil můj velmi dobrý osobní pocit v jednání člena vaší rodiny, tedy té, tady, na DP. Jedná se o hráče jménem Ius, s herní postavou Didiopa. Měl jsem tu čest s tímto hráčem provést obchodní transakci, šlo o zdánlivě běžný obchod, nijak výjimečný při vlastním aktu. Ovšem, slušnost a nevídaná zdvořilost s jakou jsem se v daném případě zde setkal, mi vzápětí byla motivací zavítat k vám na stránky guildy jako takové a poté do této sekce, abych tyk mohl vyjádřit svůj dojem.
Jsem rád, že i přes spousty zla, hladovosti a nenávisti v tomto herním světě zde člověk občas může nabýt dojmu, že slušnost patří i sem. A právě tito hráči, kteří skrytí za herní postavou s takovýmto charakterem dokáží dělat dobré jméno nejen své mateřské guildě, ale i celé hře jako takové.

Přeji hodně zdaru, čest a slávu!

Fufu
(Etoiles)
Hybernatus
Hurvínek

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvé slova jako lahodná píseň doléhají k našim uším. Iusovy budiž udělen řád slušné huby Smile a pomocné ruky Smile.

PS: To sem ho naučil já Wink Very Happy
IuS
Czech National Frisbee Team

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda Fufu nedovedu si představit, čím jsem tak zapůsobil, každopádně moc děkuji Embarassed
Že já ti místo bronzového deedu dal zlatýSmile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Legion of Doom -> White list Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru