| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fufu Anonymní
|
Zaslal: po červen 08, 2009 10:14 pm Předmět: Kniha chvály |
|
|
Milá guildo, rád bych vám touto cestou vyjádřil můj velmi dobrý osobní pocit v jednání člena vaší rodiny, tedy té, tady, na DP. Jedná se o hráče jménem Ius, s herní postavou Didiopa. Měl jsem tu čest s tímto hráčem provést obchodní transakci, šlo o zdánlivě běžný obchod, nijak výjimečný při vlastním aktu. Ovšem, slušnost a nevídaná zdvořilost s jakou jsem se v daném případě zde setkal, mi vzápětí byla motivací zavítat k vám na stránky guildy jako takové a poté do této sekce, abych tyk mohl vyjádřit svůj dojem.
Jsem rád, že i přes spousty zla, hladovosti a nenávisti v tomto herním světě zde člověk občas může nabýt dojmu, že slušnost patří i sem. A právě tito hráči, kteří skrytí za herní postavou s takovýmto charakterem dokáží dělat dobré jméno nejen své mateřské guildě, ale i celé hře jako takové.
Přeji hodně zdaru, čest a slávu!
Fufu
(Etoiles) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hybernatus Hurvínek

Založen: 17. 05. 2005 Příspěvky: 2125 Bydliště: Scara - Tábor
|
Zaslal: út červen 09, 2009 6:14 am Předmět: |
|
|
Tvé slova jako lahodná píseň doléhají k našim uším. Iusovy budiž udělen řád slušné huby a pomocné ruky .
PS: To sem ho naučil já  _________________ Ženský, chlast a chlebíčky !!!! Třeste se vy jitrnice!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
IuS Czech National Frisbee Team
Založen: 06. 06. 2008 Příspěvky: 267 Bydliště: ZR + Praha + Brit
|
Zaslal: út červen 09, 2009 6:54 am Předmět: |
|
|
Teda Fufu nedovedu si představit, čím jsem tak zapůsobil, každopádně moc děkuji
Že já ti místo bronzového deedu dal zlatý ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
| |